06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Begin juli heb ik een niche website opgezet na aanleiding van een artikel dat ik heb gelezen op de website Internet Miljonair. Na het opzetten van de website en het vullen van de website met content ben ik de posities op bepaalde zoekwoorden in Google gaan monitoren. Al vrij snel zag ik dat de website op de eerste pagina stond in Google en heb ik advertenties van Google Adsense op de website geplaatst.

Toen de eerste dubbeltjes aan advertentie inkomsten binnen kwamen ben ik gaan linkbuilden. Linkbuilden is het plaatsen van links op andere websites naar je eigen websites om ervoor te zorgen dat Google je website belangrijker gaat vinden. Hoe meer links ik plaatste hoe hoger de website uiteindelijk in de zoekresultaten kwam en een paar weken geleden stond mijn website zelfs op de eerste positie in Google!!!

Welke website?

Om mijzelf geen concurrentie in deze niche op de hals te halen heb ik besloten de niche website waar ik het hier over heb niet te vermelden. Ik ben een paar weken geleden echter wel met 3 nieuwe websites begonnen. Voor deze websites ben ik nu ook aan het proberen om ook hoger in de zoekmachines te komen met uiteindelijk een top 5 positie of misschien nog wel een eerste plek?

De websites die ik heb opgezet en ga “promoten” zijn:

http://www.receptionisteopleiding.net/

http://www.stylisteopleiding.net/

http://www.stewardess-opleiding.com/

De komende periode ga ik meer artikelen schrijven over de werkzaamheden die ik uitvoer om deze websites hoger in Google te krijgen en ook de monitoren wat de resultaten zijn van deze websites.

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen met betrekking tot mijn project: Niche Websites Opzetten? Laat dan hieronder een reactie achter! Ik ben benieuwd!