06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Ik begrijp dat je wilt weten over welke zoekterm en welke website het gaat, maar nu eerst even iets meer over de weg er naar toe…

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met het delen van 10 linkbuilding tips, die ik gebruik voor mijn websites om goed te scoren in Google.

Deze linkbuilding tips kun je trouwens hier vinden: Mijn Linkbuilding Tips.

Om voorbeelden te geven en om het uitvoeren van de tips duidelijk te maken heb ik ze toegepast op één van mijn websites.

De eerste 2 tips (tip #4 en #5) heb ik inmiddels gedeeld en met deze tips heb ik linkbuilding werkzaamheden uitgevoerd voor de website: Webdesign Zwolle.

De posities van mijn websites in Google worden automatisch bijgehouden door Market Samurai (een erg handige tool om dit te doen) en op het “hoofd zoekwoord” (“Webdesign Zwolle”) heeft de website inmiddels binnen 2 maanden een mooie eerste positie ingenomen.

De concurrentie op deze zoekterm is misschien niet heel groot, maar toch erg leuk om te zien dat mijn werkzaamheden een positieve bijdrage hebben geleverd aan deze mooie stijging.

De komende periode ga ik verder met het schrijven van blogs voor de overige 8 tips. Ik weet nog niet of bijvoorbeeld ga linkbuilden voor de zoektermen “Website laten maken Zwolle” e/o “Website laten bouwen Zwolle” voor dezelfde website of dat ik misschien wel helemaal voor een andere website links ga plaatsen.

Wordt vervolgd in ieder geval!

Ik kom graag in contact met de lezers van mijn blog. Indien je een vraag of opmerking hebt, dan kun je hieronder een reactie / vraag achterlaten.