06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Mijn website: Goedkoopste Prepaid is onlangs weer een aantal plaatsen gestegen in de zoekresultaten. De site staat nu op de 5e positie in Google wat vrij aardig is aangezien de “prepaid simkaarten markt” een markt is met veel concurrentie. Maar hoe kan ik nog een paar plaatsen verder stijgen?

Linkbuilden

De laatste maand ben ik voor de website weer een beetje gaan linkbuilden. De website was wat onderuit gezakt en aangezien er nu weer een stijging is denk ik dat het voornamelijk het linkbuilden is geweest waardoor de website weer hoger in de zoekmachines staat. Om nog een aantal plaatsen verder te stijgen is linkbuilden alleen denk ik niet genoeg…

Artikelen Schrijven

Ik heb vanochtend twee nieuwe artikelen geschreven voor de website om deze wat meer content te geven en op verschillende zoekwoorden vindbaar te worden. De komende weken wil ik voor de website nog een aantal extra artikelen schrijven en meten of dit mooie resultaten tot gevolg heeft. De komende weken plaats ik even geen backlinks om een eventuele stijging hierdoor zoveel mogelijk uit te sluiten.

Ik ben benieuwd naar de resultaten! Heb jij nog een op- en / of aanmerking of misschien wel een goede tip? Laat dan hieronder een reactie achter, ik hoor graag jouw mening!