06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

De afgelopen 2 maanden heb ik veel geëxperimenteerd en gelezen over het plaatsen van artikelen en backlinks op zogenaamde “artikel websites”.

Aan de hand hiervan heb ik 2 tips:

1) Probeer je artikelen zoveel mogelijk te herschrijven / aan te passen / uniek te maken. Ik heb betere ervaringen met backlinks die in unieke artikelen staan, dan backlinks van veel verschillende websites met hetzelfde artikel.

2) Varieer met je “ankertekst”. Als je je website hoog in de zoekmachines wilt krijgen op de zoekwoorden “artikel plaatsen”, gebruik dan niet alleen “artikel plaatsen” als ankertekst, maar bijvoorbeeld ook “gratis een artikel plaatsen” en “online een artikel plaatsen” etc. (Ik probeer wel altijd de hoofdzoekwoorden in de ankertekst te laten staan.)

Heb je een vraag of opmerking? Of misschien zelf nog een goede tip die je wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter, ik ben benieuwd!

Extra tip! 🙂
Tijdens mijn onderzoek kan een eigen artikel website natuurlijk niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar een website waar je gratis een artikel inclusief backlinks kunt plaatsen? Kijk dan op: www.artikelplaatsen.net, er zijn inmiddels al heel veel artikelen geplaatst!