06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Een aantal weken geleden heb ik twee (vrijwel) identieke websites online gezet om verschillende resultaten van internet marketing en SEO te monitoren. De eerste resultaten die ik aan het monitoren ben zijn de effecten van het plaatsen van backlinks.

De twee websites die ik online heb gezet zijn:

www.goedkopeprepaid.org

www.goedkoopsteprepaid.org

Toen beide websites waren geïndexeerd door Google ben ik met behulp van een ranktracker de positie van de website gaan bekijken. De website goedkoopsteprepaid.org stond op de 12e positie in Google op de zoekwoordencombinatie “goedkoopste prepaid” en de website goedkopeprepaid.org stond op de 10e positie in Google op de zoekwoordencombinatie “goedkope prepaid”.

Backlinks plaatsen

Nadat de websites waren geïndexeerd en de posities in Google bekend zijn ben ik voor goedkoopsteprepaid.org backlinks gaan verzamelen en heb ik op ongeveer 10 websites een backlink geplaatst. Het gaat voornamelijk om reacties op (wordpress) blogs.

Het resultaat

Nu ongeveer 3 weken later ben ik met een ranktracker weer de posities van de websites in Google gaan bekijken en wat denk je…? De website goedkopeprepaid.org is 2 posities gestegen in Google naar een 10e plek en de website goedkoopsteprepaid.org was 6 plekken gestegen naar een 6e plek!

Heb je een opmerking, een aanvulling of een tip om goedkoopsteprepaid.org nog hoger in Google te krijgen? Laat dan hieronder een reactie achter!