06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina


Eén van mijn niche websites (Goedkoopsteprepaid.org) stond op een mooie positie in Google al vrij snel na het online zetten! Hoe komt het dat deze nu flink gedaald is in de zoekmachines?

Al één week na het online zetten ben ik gaan linkbuilden en kwam de website zonder heel veel inspanningen al snel op een 6e plek in de zoekresultaten van Google terecht op de zoekwoorden “Goedkoopste Prepaid”. Nu ik de afgelopen maand niets aan de website gedaan heb,  is de website terug gezakt naar de 14e plek in Google…

Wat is de reden hiervan?

Omdat ik de afgelopen maand geen artikelen heb geplaatst en ook geen backlinks heb verzameld, hebben er geen veranderingen op de website plaatsgevonden. Google vindt het belangrijk dat er mensen (blijven) verwijzen naar een website (backlinks) en dat de website wordt ge-update (nieuwe artikelen). Nu dit niet is gebeurd is Google de website minder belangrijk gaan vinden en lager in de zoekresultaten gaan plaatsen.

Hoe nu verder?

Om mijn positie in Google weer te verbeteren ga ik zowel backlinks verzamelen als artikelen plaatsen. De komende maand december ga ik backlinks verzamelen en in januari 2012 wil ik een aantal nieuwe artikelen plaatsen. Ik ben benieuwd naar de resultaten. Als er noemenswaardige resultaten zijn (positief óf negatief), dan zal ik dat zeker hier melden!

Heb je een vraag, aanvullende informatie of misschien wel een tip om deze website weer hoger in de zoekmachines te krijgen? Laat dan hieronder een reactie achter!