06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Projecten

Een aantal projecten waar ik aan werk zijn:

ClearlyOnline.nl

Met ClearlyOnline.nl help ik ondernemers en bedrijven met het bouwen van een effectieve website. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de belangrijke aspecten die een website succesvol maken. Kijk voor meer info op de website:

www.clearlyonline.nl/

Teksten.org

Met Teksten.org help ik ondernemers en bedrijven met het schrijven van goede teksten om toe te voegen aan hun websites. Ik heb ervaring met veel verschillende soorten teksten en kan leveren tegen scherpe tarieven. Kijk voor meer info op de website:

www.teksten.org

Avaza.nl

Met Avaza.nl help ik ondernemers en bedrijven met het genereren van gerichte leads van potentiële klanten. Met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik websites opzetten die gerichte leads genereren. Kijk voor meer info op de website:

www.avaza.nl

Linkruil.org

Met Linkruil.org help ik ondernemers en bedrijven met het in contact komen met strategische linkpartners. Kwalitatief goede en strategische backlinks worden steeds belangrijker en op deze website kunt u snel en makkelijk in contact komen met strategische linkpartners. Kijk voor meer info op:

www.linkruil.org

Gratispersberichtplaatsen.nl

Met Gratispersberichtplaatsen.nl geef ik ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om gratis een persbericht te plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar hun eigen website. Het plaatsen van een dergelijke verwijzing (link) draagt bij aan de vindbaarheid van een website in de zoekmachines. Kijk voor meer info op:

www.gratispersberichtplaatsen.nl

Artikelmax.nl

Met Artikelmax.nl help ik ondernemers en online marketing bedrijven met het rustig maar gestaag verspreiden van artikelen (incl. link) over verschillende websites. Het verspreiden van deze artikelen (incl. link) levert een mooie bijdrage aan de vindbaarheid van websites in de zoekmachines. Kijk voor meer info op:

www.artikelmax.nl

"Succes is geen bestemming, maar een reis!"

“Met de ervaring die ik sinds 2008 heb opgedaan, help ik ondernemers en bedrijven met het succesvoller worden online!”

Marcel Logtenberg

Eigenaar, Logticom.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over mijn diensten of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik help u graag verder!