06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Over

Over Logticom.nl

Logticom.nl is een initiatief van Marcel Logtenberg. Sinds 2008 doet hij onderzoek naar webdesign en online marketing met als doel het bouwen van succesvolle websites.

De eerste jaren heeft Marcel heel veel verschillende websites opgezet. Hiervan werden er een aantal een succes, maar veel websites werden geen succes…

Door niet op te geven, te leren van zijn fouten en door te gaan heeft hij inmiddels een uitgebreid portfolio van succesvolle websites opgezet, waarmee hij nu een mooi inkomen verdient.

Sinds een aantal jaren gebruikt Marcel de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan ook om andere ondernemers en bedrijven te helpen. De afgelopen jaren heeft hij al meer dan 370 tevreden klanten geholpen met het succesvoller worden online.

Marcel werkt als ZZP-er en werkt samen met een groot aantal andere ZZP-ers en MKB bedrijven. Deze manier van werken heeft veel voordelen. Zoals het klein en flexibel zijn met lage overheadkosten, maar ook de mogelijkheid om op te schalen bij grotere projecten indien nodig.

De projecten en werkzaamheden van Marcel bestaan o.a. uit het:

  1. Bouwen van effectieve websites >> www.clearlyonline.nl
  2. Leveren van goede teksten >> www.teksten.org
  3. Delen van online marketing tips en ervaringen >> www.logticom.nl
  4. Generen van leads voor bedrijven >> www.avaza.nl
  5. Opzetten en onderhouden van adsense websites
  6. Opzetten en onderhouden van affiliate websites

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met mij op.

“Met de kennis en ervaring die ik sinds 2008 heb opgedaan, help ik ondernemers en bedrijven met het succesvoller worden online!”

Marcel Logtenberg

Eigenaar, Logticom.nl

"Succes is geen bestemming, maar een reis!"

“Met de ervaring die ik sinds 2008 heb opgedaan, help ik ondernemers en bedrijven met het succesvoller worden online!”

Marcel Logtenberg

Eigenaar, Logticom.nl

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over mijn diensten of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Ik help u graag verder!