06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Om je website hoger in de zoekmachines te krijgen is het belangrijk om backlinks te genereren. Backlinks genereren kost over het algemeen vrij veel tijd en het is voor de meeste mensen niet de leukste bezigheid.

Het mooiste is als andere websites zelf een link naar je website gaan plaatsen. Als je goede en unieke content op je website plaatst en je website goed bijhoud is de kans groot dat je op termijn “automatisch” backlinks krijgt. Tot die tijd kun je zelf linkjes plaatsen op verschillende websites.

Waar backlinks plaatsen?

Er zijn veel websites waar jezelf links kunt plaatsen. Denk hierbij aan forums en aan blogs.

Enkele voorbeelden van forums zijn:

www.studentenforum.net (forum voor studenten)

nl.forums.wordpress.org (forum voor websitebouwers)

www.higherlevel.nl (forum voor zakelijk vragen en diensten)

Zo zijn er over bijna elk onderwerp wel forums te vinden waar je een link kunt plaatsen. Zelf ga ik niet alleen naar het forum om een link te plaatsen, maar schrijf ik een tekst in mijn “handtekening” (welke onder elk geplaatst bericht komt te staan) en reageer ik wel actief op de vragen of reacties. Zo draag je wel bij aan bewuste forum en worden je links minder als “spam” ervaren.

Enkele voorbeelden van blogs zijn:

www.blog.nl (blog met deelblogs over bijna alle onderwerpen)

www.huisdierblog.nl (blog over huisdieren)

www.logticom.nl (blog over van alles en nog wat! ;-))

Ook zijn er voor alle denkbare onderwerpen blogs te vinden waar je een bijdrage kan leveren en ook een link naar je eigen website kan plaatsen.

Mocht nog vragen of aanvullingen hebben dan kun je hieronder een reactie achter laten en indien nodig reageer ik zo spoedig mogelijk! Heel veel succes met het genereren van backlinks naar je website.