06 - 811 626 11 marcel@logticom.nl
Selecteer een pagina

Een overzicht van artikel marketing websites

De afgelopen jaren heb ik meer dan 30 artikel marketing websites opgezet. Deze websites staan op verschillende ip adressen en op 5 ervan kunt u gratis een artikel plaatsen.

Hiernaast ben ik samenwerkingen aangegaan met andere website eigenaren, waardoor ik nu toegang heb tot een netwerk van meer dan 35 verschillende websites!

Op deze websites kunnen artikelen worden geplaatst in verschillende onderwerpen / categorieën met hierin een link naar uw eigen website. Het plaatsen van deze artikelen en links leveren een mooie bijdrage aan de vindbaarheid van een website in de zoekmachines.

In totaal worden er al meer dan 1.500 artikelen (incl. links) per maand verspreid over de verschillende websites door bedrijven die gebruik maken van mijn netwerk als onderdeel van hun linkbuilding strategie. Het uiteindelijke resultaat is beter scoren in Google en meer verkopen en meer omzet!

Wil jij meer weten over hoe ook jij gebruik kunt gaan maken van mijn netwerk van artikelmarketing websites? Kijk dan eens op: Artikelmax.nl.

Onderstaande websites zijn mijn eigen 5 gratis websites:

  1. Gratispersberichtplaatsen.nl (PR0) (gratis)
  2. Artikelplaatsen.net (PR0) (gratis)
  3. Backlinkplaatsen.nl (PR0) (gratis)
  4. Mediarelease.nl (PR0) (gratis)
  5. Backlinksplaatsen.com (PR0) (gratis)

Ben je op zoek naar nog meer artikelmarketing websites?

Kijk dan ook eens op de volgende pagina:

https://www.logticom.nl/nog-meer-artikel-marketing-websites/